Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър ПИК, фейсбукПродължават опитите за сплашването ми

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър ПИК, фейсбукПродължават опитите за сплашването ми
Коментари Харесай

Стъки на разпит в МВР: Очаквам да стана българския Навални и да ме заключат сега

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър ПИК, фейсбук

Продължават опитите за заплашването ми и репресивните дейности на служебния кабинет на Румен Радев против мен. Явно доста се опасяват от моята кандидатура за президент. Аз не съм нахлул в спортното министерство, тъй като имам служебна карта на ММА, която ми дава 24-часов достъп до Министерство на спорта. Това съобщи в изявление за ПИК Станислав Недков - Стъки. Преди минути той влезе на разпит в районно ръководство на Министерство на вътрешните работи, където е привикан на разпит по отношение на подаден против него сигнал за навлизане в постройката на спортното министерство в петък.

Тази карта ми дава достъп до постройката даже в неработни дни. Такива имат всички шефове на федерации. Аз не съм нахлул в министерството, а имах работна среща, защото предстоят редица огромни спортни прояви в идващите два месеца. Аз бях с момчетата от федерацията и техните родители. Офиса ни се намира на 7-ия етаж и момчетата и майките им напълно непринудено предложиха да влезем при министъра и да го попитаме дали ще удостовери или отхвърли казаното от Кутев, уточни той.

Вратата на министъра се отваря от вътрешната страна, не можеш да влезеш извън, тъй че не сме нахлули, добави той.

Искахме да почистим петното, което беше хвърлено върху хората от федерацията, добави Стъки.

 В последна сметка стигнахме до истината, че ММА не е взела милиони, а едни междинни пари за годишна прехрана, уточни още Недков и добави, че ММА е под междинното финансиране за федерации. 

Може Антон Кутев да се е обадил в Министерство на вътрешните работи, с цел да се оплаче, че сме нахлули при спортния министър, не знам кой е подал сигнала, уточни Стъки. 

Всичко е съшито с бели конци. Главната цел на всички клюки против мен и федерацията е да бъде компрометирана моята кандидатура за президент, уточни той.

Явно съм някаква опасност за тези, които се занимават с корупция и грабежи, разяснява Недков.

Работата на служебното държавно управление е да подсигури едни почтени избори, само че виждаме, че това е на назад във времето, уточни той.

Сега влизам на разпит в районното на Министерство на вътрешните работи и не знам, може би аз ще бъда българския Навални. Аз чакам да ме заключат в този момент, сподели той.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР